spørsmålsrunde

Heisann!♥ Vi tenkte å sette igang en spørsmålsrunde. Siden vi valgte å ikke starte med et langt kjedlig innlegg om oss selv, så er det kanskje en del ting dere lurer på. Vi syntes det er gøy og svare så vi håper dere skriver mange spørsmål. Vi vil helst ikke ha spørsmål som ''5 bestevenner'', ''katt vs hund'' og ja, dere skjønner! Men nå skal vi snart dra på skolen, vi snakkes når vi kommer hjem!

New in; bikiniHeisann!♥ På lørdag var jeg i byen med Elisabeth, jeg kjøpte kun gave til mamma og en bikini. Var vel bare det om ikke mat telles da, bruker alle pengene mine på mat, haha. Jeg kjøpte en rosa bikinitopp fra hm som er fra årets kolleksjon til 99,- og en blå truse til kun 20,- som jeg tror er fra fjorårets, den kjøpte jeg også på hm. Hva syntes du om den?

Fastelaven og morsdag

Hallo folkens! Idag er det faktisk fastelaven og morsdag. Været er fint og det er mye snø, fin dag!♥ Dagen startet med at jeg våknet til alarm (!!) for å lage kort til mamma før hun sto opp, haha. Familien spiste en koslig frokost og senere skal vi bake fastelavnsboller. Men nå skal jeg ut å gå en liten tur på ski, tar kanskje med kameraet også! Snakkes senere idag, koslig at vi har fått så mange lesere på kort tid! Her kan du skrive hva bloggen din handler om ol.

DesignLaget av Anna bloglovin

ArkivFebruar 2013

Kategorierantrekk
Blogg
guro
sara
ukens spørsmål
ukens tips
videoblogg

FavoritterAnna

hits