Blogger jeg leser

Betinabf

Aurora Mohn

Sophieelise

Tcmn + mange flere. Leser en del andre blogger på topplisten også.

I dag og i går faktisk var jeg og Guro ute på ski. Vi gikk samme løype i lysløypa i dag som i går. Nå skal jeg rydde rommet og begynne å øve på en matteprøve vi har i morgen og en framføring i naturfag som jeg tviler på kommer til å gå bra.. Vi snakkes i morgen!♥ Hvilke blogger leser du?

Just give me a reason

hva synes du om den nye sangen til P!nk?♥

barnedåp

 Hei!♥ Jeg dag har jeg vært i barnedåp. Det var søskenbarnet mitt som ble døpt. Vi var i kirka før vi dro og spiste. Hun ble døpt Ayla, mamma og pappa var faddere. Da jeg kom hjem dro jeg til Guro for å øve på matteprøven vi har i morgen. Håper og få bra karakter på den prøven! Jeg er fortsatt med Guro og drar hjem om en liten stund. Vi snakkes senere! hva har dere gjort i dag?ny pc


Jeg kjøpte meg ny pc i går, ultrabook fra Samsung. Den kostet rundt 7000,- og er kjempefornøyd så langt!♥ hvilken pc har du?

morgendagen ++

Hei!♥ Guro kom på besøk til meg i kveld, hun dro for litt siden. Da hun var her så vi fjorårets sesong av paradise hotel, spiste potetgull og slappet av. I morgen skal jeg og familien i barndåp til søskenbarnet mitt. Vi skal være der til kvelden tror jeg, skal ha med kameraet og ta litt bilder som kommer på bloggen senere. Skal forhåndskrive et innlegg vertfall så kommer det sikkert oppdatering fra Guro i løpet av dagen. hva skal du i morgen?Her kan du skrive hva bloggen din handler om ol.

DesignLaget av Anna bloglovin

ArkivFebruar 2013

Kategorierantrekk
Blogg
guro
sara
ukens spørsmål
ukens tips
videoblogg

FavoritterAnna

hits